Nieuwbouwresidentie bestaande uit 7 appartementen met zicht op Zandberg te ZELE

Deze ligging is werkelijk prachtig en heeft een zicht vooraan op het plein de Zandberg en achteraan op een groene omgeving.  De leefruimtes zijn zeer ruim en hebben een plafondhoogte van 3,50 m hoog!  U heeft hier werkelijk het gevoel dat u in een herenhuis rond loopt.  En het totale gebouw is afgewerkt met topmaterialen voorzien van: groengevel, groendaken, ramen in aluminium, perfect geïsoleerd aan nieuwe normen, enz...) Wij bieden u dit totaal concept aan met OOG VOOR RUST, KWALITEIT & LUXE! Bent u er snel bij dan heeft u ook inspraak in de ontwikkeling van uw nieuwe woonst.  Er wordt geïnvesteerd om aan uw hoge verwachtingen te voldoen wat betreft geluid!   Isolatienormen voor op zijn tijd! Terras is voorzien van 100% privacy. De perfecte ligging zorgt er dan ook voor dat u alles op wandelafstand heeft: Station, bus, parking, markt, voedingswinkeltjes, horeca, cultureel centrum , scholen, enz…. kortom het gehele gebeuren eigenlijk.

Heeft u interesse, wij komen vrijblijvend bij u langs om dit project aan u voor te stellen. (inclusief gedetailleerd lastenboek, plannen, kostprijs, ….)  Onze prijs is exclusief btw (21%), parkeerplaats, berging.

reeds 58 % verkocht (nog 3 appartementen vrij)

referentie: 4035

Project Te koop in Zele

vanaf € 379 000
  • Algemene staat: Luxe afwerking
  • Bouwjaar: 2021

Referentie Type Aantal slpk. Opp. Prijs Status
3987CC Appartement 3 153,2 m² € 379 000 Te koop

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.